top of page
230524-1366-Zandra Erikshed 2023 (1)_edited.jpg

Your PEEPS söker Schemakonsult!

PEEPS – definitionen är – (eng) people – Ofta använt för att referera informellt till en grupp människor som är vänner eller kollegor. Vi är helt enkelt vännen/kollegan som ställer upp. Med ledord som Flexibel, Uppriktig och Närvarande så strävar vi på PEEPS alltid efter att ge kunden det allra bästa.
 

I Your PEEPS koncern erbjuder vi konsulttjänster i två olika verksamhetsgrenar:

  • PEEPS Consulting har konsulter som arbetar inom HR, Workforce Management och verksamhetsledning, exempelvis interim lönechef eller projektledning.

  • PEEPS Payroll & Accounting tillhandahåller redovisnings- och lönekonsulter, med erfarenhet av ett flertal systemlösningar.
     

Nu önskar vi att utöka teamet med en Schemakonsult!

Som Schemakonsult på PEEPS kommer du att arbeta i uppdrag mot kund. Vi erbjuder dig en spännande och varierande vardag med olika uppdrag, arbetsplatser och möjlighet till att utöka erfarenhet och kontaktnätverk.
 

Vi söker dig som har en god känsla och ett intresse för bemanningsarbete, HR och system. Du har god insikt i schemaläggning, bemanning och affärsstrategiska processer. Du har erfarenhet och förståelse för att tolka och att arbeta med olika kollektivavtal. Du utmärker dig genom att du är initiativrik, prestigelös har en god analytisk- och strategisk förmåga, är strukturerad och en god kommunikatör. Du drivs av att bidra till att vi som företag blir framgångsrika samt att kunden vi arbetar för blir framgångsrika. Du vill vara i ett sammanhang där vi genom att ha kul tillsammans skapar förutsättningar för ett gott samarbete.
 

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Quinyx och/eller Löneadministration (med systemfokus).
 

På PEEPS arbetar vi primärt på distans. Du utgår hemifrån och resor i tjänsten förekommer, primärt ut till kunder i olika uppdrag.

Tjänsten som Schemakonsult är tillsvidare med provanställning 6 månader och omfattar 50 - 100%. Vi har möjligheten att vara flexibla och erbjuda dig en omfattning från 50 - 100% beroende på vilken tjänstgöringsgrad du önskar och vad som passar i ditt livspussel.

 

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten önskas att tillsättas så snart som möjligt, så skicka in din ansökan idag!

Vi är ambitiösa och vill ge allt på jobbet men värdesätter att ha balans i livet och att få ihop en bra work-life balance.
Med det hälsar vi dig varmt välkommen till PEEPS!

SKICKA IN DIN ANSÖKAN!

Ladda upp fil
Ladda upp fil

Tack för din ansökan - vi hör av oss!

bottom of page