top of page

KARRIÄR

Vill du vara med och göra skillnad? Gå med i vårt gäng på Your PEEPS.
 
Vi söker alltid nya talanger och yrkeskunniga människor som kan hjälpa oss att fortsätta växa. Ta en titt på våra lediga tjänster och hör av dig om du tror att du passar hos oss.
Om du känner att du har något att bidra med, eller bara tycker att vi verkar som ett skönt gäng att arbeta med - tveka inte att höra av dig!

ATT VARA ANSTÄLLD PÅ PEEPS

Anställd på peeps

På PEEPS tycker vi att det är viktigt att både ta hand om sig själv och andra!

FRISKVÅRD

Varje år får anställda friskvård för att täcka kostnad för t.ex. gymkort och/eller annan friskvård (massage, kiropraktor etc.).

SJUKVÅRDSFÖRSÄKRING

Med Trygg-Hansas sjukvårdsförsäkring har du tillgång till vår egen Vårdplanering. Den består av erfarna sjuksköterskor som ger råd i medicinska frågor och hjälper till med tidsbokning inom ett noga utvalt, rikstäckande och välrenommerat privat vårdnätverk. Du kan få digital kontakt med Vårdplaneringen via en app i mobil eller surfplatta alternativt via trygghansa.se. Du kan också välja att ringa för att prata med en sjuksköterska.
Sjukvårdsförsäkringen garanterar att du ska få en kontakt med specialistläkare inom 6 arbetsdagar och tid för eventuell operation inom 14 arbetsdagar.

BLODGIVNING

3 gånger per år, har du som medarbetare möjlighet till att, på betald arbetstid, donera blod på närmaste blodgivningscentral eller i en blodbuss.

bottom of page